Política

Bruni renya Berlusconi per haver fet broma sobre Obama

Societat

"Veure arribar Obama ha estat per a mi una alegria immensa. Per a mi i per a tots els que estimen Amèrica. Per a tots els francesos i especialment un d'entre ells que jo conec bastant bé" ha assegurat Carla Bruni-Sarkozy aquest diumenge des de les pàgines de Le Journal de Dimanche. Però la cantant franco-italiana ha volgut anar més lluny i ha reprès públicament el primer ministre del seu país d'origen: "Per contra, quan escolto Silvio Berlusconi prendre's aquest esdeveniment a la lleugera i fer broma sobre el fet que Obama 'sempre està bronzejat', això m'inquieta. Ho posarem en el compte de l'humor... Però sovint em sento molt feliç d'haver esdevingut francesa".

La cantant –i primera dama– considera que França és "un país obert. I l'estrangera que jo vaig ser us ho pot confirmar". Per sostenir-ho, Bruni-Sarkozy pren com a exemple el seu marit i president de la República: "el meu marit no és Obama, però els francesos han votat pel fill d'un immigrant hongarès, que té una mare d'origen jueu. Ell sempre ha reivindicat ser un francès una mica vingut de fora. No s'assembla pas a les elits franceses tradicionals, però això no li ha impedit res".

Tot i això, Carla Bruni-Sarkozy ha esmentat alguns "prejudicis" dels francesos que no impedeixen que "emergeixin moltes coses". L'exmodel també ha recordat que el 1992 ella i d'altres companyes no van poder entrar en un restaurant de Carolina del Nord perquè "no haurien acceptat Naomi Campbell perquè era negra".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Junts abandona el govern per discrepàncies greus amb l’alcalde

lloret de mar
GUERRA A GAZA

Almenys vuit morts en nous atacs israelians a Khan Iunis, al sud de la Franja

BARCELONA
judicial

Els 46 policies investigats per les càrregues de l’1-O, amnistiats

barcelona
política

Maragall assenyala el director de Comunicació d’ERC

barcelona
ESTATS UNITS

Trump invoca el reconeixement de la immunitat per frenar el cas de l’actriu porno

BARCELONA
judicial

Mas recorre contra la investigació per traïció en el ‘cas Volhov’ i acusa el jutge de “frau processal”

barcelona
política

Junts diu que la trobada Puigdemont Junqueras és una “bona notícia” per a l’independentisme

barcelona
política

Suprem entestament

madrid
REGNE UNIT

Els ‘tories’ es descomponen

Londres