Sense - Avui

Obres sobre obres a l'enllaç de Provença

La rehabilitació d'un edifici obre una rasa a la vorera que exerceix d'intercanviador del metro, a tocar de l'esvoranc del carrer

Els comerciants del tram afectat per les obres de l'intercanviador de Provença-Diagonal ja tenen més que assumida aquella màxima segons la qual els problemes no vénen mai sols.

Els més de tres anys de coexistència amb les obres, les tanques, el soroll i les molèsties associades els han permès conèixer imprevistos de totes formes i colors.

Ara la novetat és que, en el tram del carrer Rosselló que va de la rambla de Catalunya al passeig de Gràcia, s'hi han sumat unes altres obres: les de rehabilitació de la finca del número 228, que han obert una nova rasa per incrementar la potència elèctrica que arriba a l'edifici. Plou sobre mullat, doncs, i els comerciants de la zona ja no saben com fer-s'ho per combatre la crisi entre forats i tanques.

En aquests moments, el transbordament entre les línies 3 i 5 de metro, que es fa per l'exterior, té una zona d'eslàlom, ja que en aquest tram del carrer Rosselló, la zona per on poden caminar els vianants ha quedat molt reduïda entre tanca i tanca.

A dos pams
De fet, la rasa de les obres de rehabilitació de la finca s'ha situat a poc més de dos pams de les portes dels tres comerços més damnificats. "Ja no sabem què fer per atreure clients", explicava una de les responsables d'aquestes botigues, que no entén "per què s'ha concedit aquesta llicència d'obres privades si la zona ja està prou perjudicada".

Des del districte de l'Eixample expliquen que els treballs per fer arribar més potència elèctrica a la finca del número 228 tenen permís per obrir la rasa i que, tot i que entenen els maldecaps per als veïns, "no podíem no concedir la llicència".

Aquesta informació ha estat elaborada gràcies a la col·laboració de Carles Mateu, veí de l'Eixample.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.