Sense - Avui

Hereu assegura que Barcelona tindrà un nou saló de moda aquest mateix any

Moda

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha assegurat aquest dimecres que, després de l'anunciada marxa del Bread & Butter, Barcelona tindrà un nou saló de moda aquest mateix any, tot i que no ha pogut concretar el mes exacte.

Hereu ha manifestat que l'objectiu és tenir en funcionament un nou saló de la moda durant el 2009. "M'agradaria que fos abans de l'estiu, però no puc concretar el mes", ha afirmat. Les declaracions de l'alcalde es produeixen després que la fira de moda urbana Bread & Butter hagi decidit deixar Barcelona, el que deixa la capital catalana sense una passarel·la de rellevància internacional.

"Hem de posar-nos a treballar en una estratègia global de la moda i això s'ha de concretar en uns dies. S'ha de celebrar una fira des de Barcelona però amb vocació mundial", ha valorat Hereu. Segons l'opinió de l'alcalde, "ara haurem d'impulsar un saló de la moda a Barcelona, perquè en aquest sector tenim un gran actiu que cal tirar endavant".

"Això és el que em diu la gent del sector i per això aquest projecte serà una realitat, perquè les administracions no poden impulsar fires si no estan recolzades pel sector privat", ha declarat Hereu, per qui el paper de l'ajuntament és "ajudar que això es projecti i es coordini".

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.