Sense - Avui

Cau la subhasta més friqui

People

La subhasta d'objectes de Michael Jackson, prevista per a la setmana que ve, estava destinada a convertir-se en una de les grans fites del friquisme, però no podrà ser. El cantant ha arribat a un pacte amb els organitzadors, Julien's Auction, i la venda ha quedat cancel·lada. Si no hi ha més novetats, objectes com una corona com la de la reina d'Anglaterra, figuretes de Blancaneu, E.T. i Superman, una infinitat d'americanes daurades i guants brillants i el retaule de fusta policroma que mostra el rei del pop com si fos el rei de l'Edat Mitjana passaran de nou a mans de l'estrella.

L'endemà d'inaugurar-se una exposició amb les 1.390 excèntriques peces provinents de la mansió Neverland, el president de la firma venedora, Darren Julien, va confirmar que s'havia arribat a un acord econòmic satisfactori amb l'artista que li permetrà recuperar els objectes. La mostra es mantindrà oberta fins al 25 d'abril a Los Angeles per rendibilitzar les despeses de recopilació i catalogació d'objectes que durant mesos ha dut a terme la casa de subhastes especialitzada en famosos com Cher, Elvis i Marilyn Monroe.

Va ser Jackson qui va contractar Julien's Auction l'any passat per vendre els seus records i així poder fer front als deutes milionaris que l'assetjaven i que feien perillar Neverland. Tot i això, amb la perspectiva de fer 50 concerts més que rendibles a Londres, el cantant s'ho va repensar i va intentar aturar la subhasta. Al·legava que no havia tingut l'oportunitat de revisar el que sortiria a la venda, tal com s'havia pactat prèviament, però no va tenir èxit judicial. Ara, amb un recurs d'empara encara pendent als tribunals, ha estat possible arribar a un acord gràcies a un pacte privat entre totes dues parts.

Fins a 900 pàgines conté el catàleg d'aquesta subhasta, ara ja fantasma, que retrata a la perfecció el món personal d'una de les figures més controvertides del nostre temps. Jackson considera que hi ha objectes "d'un valor incalculable i irreemplaçables", però no ha permès que transcendeixi quant li ha costat retenir-los al seu costat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.