Cultura

L'acte final de Jackson

Música

Feia dies que s’especulava sobre un possible retorn als escenaris de Michael Jackson, però ahir a la tarda la notícia es va confirmar per boca del mateix cantant. Jackson, de 50 anys i que ha viscut pràcticament reclòs des del judici per abusos sexuals a menors que va tenir lloc el 2005, va anunciar ahir que actuarà durant deu dies a la sala de concerts O2 Arena de Londres el mes de juliol. Seran les últimes actuacions del cantant a la capital britànica, va dir, però no va aclarir si seran les últimes de la seva carrera.

Ho va fer en una intervenció de només tres minuts, durant una multitudinària roda de premsa amb periodistes i fans, que va tenir lloc a la mateixa sala, situada dins de la Millenium Dome. En un escenari de fons vermell on hi havia la frase “This is it” (“Això és el que hi ha”), Jackson es va presentar somrient amb un vestit negre amb lluentons, al més pur estil Elvis Presley. “Això és el que hi ha. Només vull dir que aquestes seran les meves últimes actuacions a Londres. Quan dic que això és el que hi ha, això és el que hi ha. Tocaré les cançons que els fans volen escoltar. Aquestes seran les funcions on s'abaixarà el teló. Us veuré al juliol. Us estimo molt”, va afirmar el cantant.
L’última gira del cantant, HiStory, va tenir lloc entre el 1996 i el 1998 per 58 ciutats d’arreu del món, mentre que el seu darrer àlbum amb material original va ser Invincible, editat el 2001. Han passat, doncs, onze anys des dels últims concerts del cantant.

Per al seu retorn, Michael Jackson ha triat un espai que en poc temps s’ha convertit en la més emblemàtica sala de concerts de Londres. L’estiu del 2007 Prince va fer el ple amb els 21 concerts que va oferir al mateix espai i s’espera que al juny la recuperada Britney Spears faci el mateix durant les vuit nits que actuarà a l’O2.

Els concerts començaran el 8 de juliol i les entrades sortiran a la venda el pròxim dia 13 de març a la web www. michaeljackson live.com.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.