Sense - Avui

 Ronaldo marca gol abans de debutar

El jugador estrella celebra el fitxatge pel Reial Madrid amb una nit de festa a Los Angeles en la tòrrida companyia de Paris Hilton

De seguida que va confirmar-se que Cristiano Ronaldo fitxava pel club de Florentino la reacció general va ser escandalitzar-se per la suma que s’embutxacarà el Manchester. Després va venir el comentari de com, a partir d’ara, el jugador animarà les nits de Madrid. Doncs bé, abans d’arribar, el jugador ja ha validat la seva fama d’au nocturna àvida de sensacions fortes lligant-se ni més ni menys que a Paris Hilton.

El portuguès, de vacances a Los Angeles, ha coincidit amb la socialite més desvergonyida de Hollywood en un club nocturn, i els reporters de The Sun els han enxampat compartint sofà de manera força afectuosa. Després, la parelleta va acabar la festa a casa de la germana de Paris, Nicky, i a través de la finestra els veiem brindant i rient. Diuen que el jugador es va gastar 17.000 euros en copes (misèria, si tenim en compte que cobrarà 9 milions per any) i que va deixar la casa a les cinc de la matinada. Paris ja va dient que és el seu nòvio però no sembla que la cosa vagi més enllà d’una nit. No deu ser per falta de ganes de la frívola rossa, que segurament vol noves emocions ara que ha tallat amb el seu últim nòvio, Doug Reinhardt.

Queda més clar que mai que el pilota d’or farà parlar quan arribi al Bernabéu i li presentin les Paris de la zona, que a hores d’ara ja es deuen llepar els dits. El seu nou company Kaká (home extremadament religiós i fidel a la seva bella dona) no el seguirà, però té pinta que tot solet farà bullir Madrid. Altra cosa és que xuti a porteria després de tant de sarau, però ahir mateix el campió del món de MotoGP Valentino Rossi confessava que de vegades ha mantingut relacions sexuals abans de les carreres i que precisament el cap de setmana en què va perdre la virginitat, allà pel 1996, va guanyar la seva primera pole.

Ronaldo serà un bon substitut de David Beckham, un altre dels fitxatges del club blanc que van fer parlar, tot i que mai el van enxampar amb una Hilton a la falda. Hi va haver el suposat afer amb Rebecca Loos, més d’una festa, suposicions de flirtejos (com ara Esther Cañadas) i declaracions fora de to d’Ana Obregón, però la dona que indiscutiblement s’associa al futbolista és Victoria. I Ronaldo, tot i que va mantenir una més o menys intensa relació amb la mallorquina Nereida Gallardo, encara no ha trobat la dona de la seva vida.

Aquests dies no són gaire bons per a l’exspice girl, ja que una revista del Regne Unit la considera la celebritat amb pitjor cos (per allò que sembla un xupa-xup), i curiosament la millor és Megan Fox (la noia dels somnis de Rossi, segons ha confessat). I precisament la notícia surt quan el seu marit apareix esplèndid en el nou anunci d’eslips que patrocina a mida gegantina al mig d’Oxford Street.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.