Esports

El Manchester United accepta els 93,9 milions del Reial Madrid per Cristiano Ronaldo

El club confirma l'oferta pel jugador a la seva pàgina web i assegura que és un "rècord mundial"

El Manchester United ha anunciat a través de la seva pàgina web que ha acceptat l'oferta del Reial Madrid de 80 milions de lliures (93,9 milions d'euros) per Cristiano Ronaldo. Segons el mateix club es tracta d'un "rècord mundial" en un fitxatge per un jugador, que supera els 73 milions d'euros que també el Reial Madrid va pagar pel francès Zinédine Zidane al Juventus. Ronaldo serà el segon fitxatge estrella en la nova era de Florentino Pérez com a president blanc. El primer ha estat Kaká.

"A petició de Cristiano Ronaldo, que ha expressat de nou el seu desig de marxar, i després de debatre-ho amb el representant del jugador, el United ha acordat autoritzar el Reial Madrid a parlar amb el futbolista", explica el club en el comunicat.

El ManU preveu que el fitxatge estigui tancat el 30 de juny i anuncia que no farà cap altre comunicat fins a aquesta data.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.