Esports

Piqué i Alves reclamen tranquil·litat

El central català reivindica el triplet per preparar la temporada amb calma i afirma que fitxar car no garanteix títols. Cannavaro diu que Kaká i Cristiano “no resolen els problemes interns”

Davant el bombardeig mediàtic blanc, els euros que brollen de Florentino Pérez i els noms lluents de Cristiano Ronaldo i Kaká per al Madrid, el vestidor del Barça va enviar ahir un contundent missatge de tranquil·litat al culer. “Si després de guanyar el triplet no hi ha la calma que l’equip i l’afició han de tenir, anem malament”, va expressar Gerard Piqué des de Sud-àfrica, on està concentrat amb la selecció estatal.

“El Madrid s’està reforçant gastant molts diners però prefereixo una cosa que ja ha funcionat i que segur que funcionarà l’any que ve que no una altra de nova que no saps com funcionarà. Prefereixo estar a la banda del Barça”, va dir el central.

A la veu de Piqué s’hi va afegir la de Dani Alves, també a Rustenburg, concentrat amb el Brasil. “Al Barcelona no estem preocupats perquè som nosaltres els que defensarem el títol i és normal que la resta es reforci per mirar de guanyar-nos”, va indicar el lateral, que va afegir: “A priori, potser són més forts ara amb els nous, però això ho hauran de demostrar sobre el camp”. Irònic, Alves va acabar assenyalant que “les xifres que s’han manejat són superiors a les meves condicions”.

Però les reaccions pels fitxatges del Madrid també arriben de jugadors que fins fa ben poc estaven a la plantilla madridista i que coneixen de primera mà el que s’hi cou, allà dins. És el cas de Fabio Cannavaro, traspassat a la Juve. “El club haurà de seguir treballant perquè Kaká i Cristiano no resoldran tots els problemes interns. El més important és la mentalitat d’equip i aquest any ha faltat cultura de grup i de feina”, va explicar ahir el veterà defensor italià en una entrevista al diari La Stampa.

D’altra banda, el Barcelona va concretar ahir l’adéu del jugador del filial Xavi Torres al Màlaga –ha firmat per quatre temporades– i la d’Abraham al Cadis, que aquest pròxim curs jugarà a Segona Divisió A. Tots dos van arribar a debutar al primer equip.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.