Sense - Avui

Espanya i Txèquia apunten a la final de la Copa Davis

Tots dos equips dominen les seves respectives semifinals contra Israel i Croàcia per 2 victòries a 0

Els equips d'Espanya i de Txèquia es troben a una sola victòria de classificar-se per a la final de la Copa Davis 2009 després d'haver saldat amb victòria els dos primers individuals en les seves respectives eliminatòries davant els equips d'Israel i de Croàcia.

L'equip espanyol, capitanejat per Albert Costa, ha encarrilat molt fàcilment l'eliminatòria davant els israelians que es disputa a Torre Pacheco (Múrcia). Juan Carlos Ferrero es va imposar a Dudi Sela per 6-4, 6-2 i 6-0, mentre que David Ferrer no ho ha tingut més complicat amb Harel Levy (ISR) per 6-1, 6-4 i 6-3. L'equip espanyol té tots els números per sentenciar la semifinal en el doble que s'ha de jugar aquest dissabte.

Més complicat ho ha tingut l'equip txec a Pocec (Croàcia) per sumar les dues victòries en els individuals de la primera jornada, ja que totes dues han arribat després de cinc sets. Radek Stepanek i Ivo Karlovic s'han allargat més de sis hores abans que el partit-marató es decantés del cantó del primer per 7-6 (5), 6-7 (5), 6-7 (6), 7-6 (2) i 14-16. Tot seguit, els aficionats croats van presenciar una altra batalla, entre Tomas Berdych i el seu compatriota Marin Cilic, que va tornar a caure del cantó visitant per 3-6, 3-6, 6-3, 6-4 i 3-6.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.