Sense - Avui

Amy Winehouse, arrestada per agredir la 'Ventafocs'

La cantant va acudir com a espectadora a una representació teatral on va cridar "meuques" a les germanastres de la Ventafocs i va tractar de convèncer al príncep, des del pati de butaques, que la triés a ella

L'obsessió d'Amy Winehouse per cridar l'atenció no té límit. L'últim escàndol s'ha produït en una representació teatral per a nens, on s'ha convertit en la protagonista a força d'insults i agressions.

Després del lamentable espectacle, la diva del soul ha estat arrestada per la policia sota el càrrec d'agressió.

Amy Winehouse va acudir com espectadora a una representació de la Ventafocs i va aconseguir que el clàssic de Disney acabés com el rosari de l'Aurora. Aquesta no va dubtar a insultar als actors, entre qui es trobava l'estrella Mickey Rooney, des del pati de butaques.

A més de cridar "meuques" a les germanastres de la Ventafocs, va tractar de convèncer al príncep a crits que la triés a ella, en lloc de la protagonista del conte.

Davant aquesta situació, al representant de l'obra, Richard Pound, no li va quedar més remei que intentar calmar Amy, fet que la va enfurismar encara més.

Després de l'agressió, Pound va presentar una denúncia contra l'artista, que el dimecres era arrestada per la policia. Segons informacions del diari The Sun, Amy es troba en llibertat sota fiança i haurà de comparèixer davant un tribunal el pròxim 20 de gener.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.