Sense - Avui

Tom Hanks s'afegeix a la demanda contra els cofinancers del film 'Mi gran boda griega'

Tom Hanks i la seva dona Rita Wilson s'han afegit a la demanda contra els cofinancers de la pel·lícula Mi gran boda griega reclamant el seu percentatge en els beneficis d'aquest sorprenent èxit del cinema independent.

La demanda la va presentar dilluns passat a Los Angeles l'estrella i guionista d'aquest film, Nia Vardalos, però, segons confirma la premsa local, Hanks i Wilson s'han afegit a les seves queixes legals com a productors de la cinta.

Sense liquidació
Segons l'acusació, la firma Gold Circle, que va cofinançar el film, té falta de transparència en els seus comptes i encara no ha liquidat els beneficis amb l'equip involucrat.

La cinta que van produir el 2002 Hanks i Wilson mitjançant la seva companyia Playtone va costar 5 milions de dòlars però va recaptar més de 369 milions de dòlars arreu del món, a més d'obtenir una candidatura a l'Oscar per a la llavors desconeguda Vardalos.

Els diners
Encara que la demanda no especifica la remuneració que reclamen els demandants, el contracte de Vardalos indica que rebria un 8% dels beneficis bruts de la cinta una vegada ajustats.

En el cas de Hanks i Wilson, igual com el tercer productor d'aquesta cinta i també demandant Gary Goetzman, el contracte estipula que els correspon un terç dels beneficis nets una vegada descomptades totes les despeses indicades de forma contractual.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.