Sense - Avui

Britney Spears perd la custodia dels seus fills

L'exmatrimoni d'artistes, que està separat des de la primavera, té dos fills, Sean Preston, de 2 anys, i Jayden James, d'1

El Tribunal Suprem de Los Angeles ha atorgat la custodia dels fills de la cantant Britney Spears al seu exmarit Kevin Federline “fins a nou avís”, segons indiquen fonts policials.
L'exmatrimoni d'artistes té dos fills, Sean Preston, de dos anys, i Jayden James, d'un. L'ordre ha estat dictada pel jutge Scott Gordon, qui ha determinat que Federline “tindrà la custodia física dels nens des d'avui al migdia ... i fins a nou avís”.

El dictamen del jutge arriba deu dies després que Spears fos acusada de fugir després de protagonitzar un accident amb el seu vehicle i conduir sense carnet. La parella està separada des de la primavera passada.

Cal recordar que des del retorn a la seva carrera professional a començaments d'any, la cantant ha patit una sèrie de contratemps i problemes personals que fins i tot l'han portada a un centre de rehabilitació.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.