Sense - Avui

Britney Spears no té qui la representi

La seva empresa de representació anuncia que rescindeix el contracte

Pocs dies després de la seva desastrosa actuació a la gala dels premis MTV de Las Vegas, Britney Spears ha hagut d'empassar-se una altra mala notícia. The Firm, l'empresa que fins al moment s'encarregava de la seva representació, ha decidit rescindir el contracte perquè les actuals circumstàncies que envolten l'agitada vida de la cantant "ens impedeixen porta a terme la nostra feina amb propietat".

En un comunicat que ha trobat ampli ressò en la premsa nord-americana, The Firm confirma el que de fa dies era un rumor insistent, Britney Spears no té qui la representi. "Creiem que Spears té un talent enorme -continua el comunicat-, i un ric historial,però les actuals circumstàncies ens han impedit portar a terme la nostra feina amb propietat".

L'advocada també plega
La rescissió del contracte coincideix, a més, amb la marxa de l'advocada de Spears, Laura Wasser, que va deixar la cantant aquest dilluns mateix. Wasser portava la lluita judicial que la cantant, de 25 anys, manté amb el seu exmarit, Kevin Federline, per la custòdia dels dos fills comuns.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.