Sense - Avui

Pitt i Jolie, a per el cinquè

Els actors són pares de tres fills adpotats i una filla biològica

La parella de guapos més famosos de Hollywood, formada per Brad Pitt i Angelina Jolie, diu que està preparada per augmenta la família amb un fill més

Pitt ha expressat els seus desitjos d'ampliar la família de quatre fills que té amb Jolie, al Festival del Cine de Venècia on ha presentat la seva darrera pel·lícula The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford

L'actor, de 43 anys, és el pare adoptiu de Maddox, de 6 anys; Pax, de tres, i Zahara, de dos. A més, amb Jolie té una filla biològica, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, nascuda el 27 de maig de 2006 a Namibia.
Aquesta no és la primera vegada que Pitt expressa el seu desig d'augmentar la seva família al costat de la seva parella, però sense precisar si vol tenir-los de forma biològica o adoptar-los.

Pitt i Jolie, de 32 anys, es van conèixer durant el rodatge de Sr. & Sra. Smith quan l'actor encara estava casat amb l'actriu Jennifer Aniston, protagonista de Friends.

Encara que Pitt i Aniston ja van tramitar el seu divorci, l'actor guanyador d'un Oscar, el 1996, amb Twelve monkeys encara no s'ha casat amb Jolie, guanyadora d'una estatueta per Innocència interrompuda i casada en dues ocasions.

Pitt ha confessat a la revista People que amb els seus quatre fills "no existeix la son" i que hi ha dies que la paternitat és "una muntanya russa".
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.