Sense - Avui

Confirmat: Jolie i Pitt esperen el seu segon fill biològic

Els actors nord-americans Angelina Jolie i Bratt Pitt esperen el seu segon fill biològic, que elevarà a cinc els nens de la parella, tres dels quals són adoptats. L'evidència va arribar ahir diumenge quan la parella va assistir a una entrega de premis a Califòrnia.

La notícia es va donar a conèixer ahir, dissabte, en la cerimònia dels Spirit Awards, on Jolie va aparèixer amb un vestit negre que remarcava el seu embaràs i que va causar sensació a l'entrada del lloc de lliurament dels guardons.

Segons una font propera a la parella, citada avui per la publicació, els actors estan "molt contents" amb aquest nou bebè, que se suma a la família Pitt-Jolie, composta per tres fills adoptats -Maddox, cambotjà de 6 anys, Pax, vietnamita de 4, i Zahara, etíop de 3- i una filla biològica, -Shiloh, nascuda a Namíbia el maig del 2006.

La parella va iniciar la seva relació el 2005 després del rodatge de la pel·lícula Mister and Miss Smith. Anteriorment, Brad Pitt havia estat casat amb la també actriu nord-americana Jennifer Aniston, amb la qual no va tenir cap fill.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.