Sense - Avui

Brad Pitt desvetlla els seus plans urbanístics pel nou barri de Nova Orleans

PEOPLE

Brad Pitt, un dels actors més compromesos amb les causes socials, ha desvetllat a Nova Orleans un projecte per construir centenars de cases ecològiques en un dels barris nous, en una de les zones de la ciutat que va patir els efectes de l'huracà Katrina fa dos anys.

En un acte celebrat en el mencionat barri durament afectat per les inundacions al setembre de 2005, l'actor ha presentat el seu projecte, denominat "Fes-ho bé" i que preveu la construcció d'un centenar de vivendes d'aquí a l'agost de l'any que ve.

Pitt ha donat 5 milions de dòlars (3,4 milions d'euros), per un projecte amb un cost de 150.000 dòlars (102.000 euros) per vivenda.

Al marge de la presentació, Pitt ha fet una recorregut per la zona on es construiran les cases, on s'ha instal·lat una sèrie de cubicles forrats amb tela rosa "perquè es pugui veure a través del Google Earth".

L'actor de 43 anys ha fet una crida perquè les "fundacions, grups eclesiàstics i individus" dels Estats Units facin les seves donacions i ajudin a les famílies de Nova Orleans a recuperar una vivenda.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.