Sense - Avui

Pitt l'ecologista

PEOPLE

L'actor nord-americà Brad Pitt ha tornat a Nova Orleans per visitar la construcció d'unes vivendes ecològiques que finança i que s'aixecaran en un dels barris més castigats per l'huracà Katrina que, ara fa dos anys, va devastar la capital de Louisiana.

Les cases ecològiques van ser una idea de l'organització mediambiental Global Green USA per ajudar la ciutat després de la destrucció causada per l'huracà i estan pensades per a gent de pocs recursos, que podrien estalviar fins a un 75 per cent de la tarifa de la llum i un 50 per cent de la factura de l'aigua. El protagonista d'Ocean's Eleven, de 43 anys, va considerar ahir la realització d'aquestes cases ecològiques "una petita victòria".

"El Katrina va ser un desastre fet per la mà de l'home i aquesta casa és una solució feta per aquesta mateixa mà", va dir Pitt en referència a l'escalfament global, i es va declarar "orgullós" de formar part del projecte de Global Green USA.

L'actor s'ha traslladat amb tota la seva família a Nova Orleans, on ara fa un any es va comprar una casa al barri francès. De fet, Angelina Jolie i els seus quatre fills, Siloh, Pax, Zahara i Maddox, van arribar més tard procedents de Chicago, on l'actriu acabava de rodar les últimes escenes de la seva nova pel·lícula: Wanted. "Som molt feliços de ser aquí", ha dit Pitt.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.