Sense - Avui

Sean Penn i la seva dona tiren enrere la demanda de divorci

People

L'actor Sean Penn i la seva dona, la també actriu Robin Wright, han retirat, de mutu acord la demanda de divorci que van presentar el desembre del 2007. Segons ha informat l'edició digital de la revista People, el tribunal de Marin County (Califòrnia) va arxivar dimarts la demanda de divorci.
Així, Penn, de 47 anys, i Wright, de 42, van decidir posar punt final a la seva relació després d'onze anys de matrimoni, tot i que ara sembla que s'ho han pensat millor.

La parella, que es van conèixer el 1989 durant el rodatge d'El clan dels irlandesos , van ser vistos en un concert d'Eddie Vedder, el vocalista del grup Pearl Jam, celebrat a San Francisco, segons publica Extra.

L'actor va sol·licitar el divorci de la seva dona el 7 de desembre, però la seva demanda no va ser acceptada. Tres dies després, ho va demanar la seva dona i la primera audiència estava prevista per al dia 21 d'abril.

Penn i Wright (Forrest Gump, Mensaje en una botella) tenen dos fills, Hopper Jack, de 14 anys, i Dylan Frances, de 17.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.