Sense - Avui

Sean Penn visita Hugo Chávez al palau presidencial

L'actor nord-americà Sean Penn, que està de visita a Veneçuela, es va reunir ahir, en una trobada de caràcter privat, amb el president veneçolà, Hugo Chávez al palau presidencial de Miraflores, a Caracas.

Sean Penn, que va arribar el diumenge passat a Veneçuela, va acompanyar després el president Chávez a un acte de lliurament de crèdits a organitzacions populars al Teatre de Caracas Teresa Carreño.

Dimarts, en un altre acte retransmès en directe per les cadenes de televisió, Chávez va anunciar la visita de l'actor nord-americà i la seva reunió amb ell.

Chávez va llegir part d'una carta oberta que Penn va dirigir el passat mes d'abril al president dels Estats Units, George W. Bush, en la que critica la intervenció militar d'EUA a l'Iraq.
Possible coproducció
Dimarts a la tarda, l'actor nord-americà va realitzar una visita a la Villa del Cine, la productora estatal veneçolana, durant la qual es va mostrar interessat per les possibilitats de coproducció.

L'actor va assenyalar que considerarà la seva participació en algun dels projectes futurs de la institució, segons va informar l'agència estatal de notícies veneçolana (ABN).

Projectes alternatius
El govern de Chávez va crear el 2006 la Villa del Cine per promoure projectes cinematogràfics alternatius, amb l'objectiu d'enfrontar el que anomena "la dictadura de Hollywood".

L'actor, protagonista de "La delgada línea roja" (1998), "Tots els homes del rei" (2006) o "Mystic river", per la interpretació de la qual va rebre un Oscar el 2004, també va visitar, en dies passats, diversos barris de Caracas i la regió de Barlovento, a la costa central del país.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.