Sense - Avui

Sean Penn torna a Veneçuela, on acompanya Chávez a visitar un gasoducte

People

L'actor i director nord-americà Sean Penn ha acompanyat aquest diumenge el president de Veneçuela, Hugo Chávez, a visitar la construcció d'un gasoducte. La visita de Penn, la segona que fa a Veneçuela en poc més d'un any, no havia sigut anunciada oficialment i no se sap ni quan ha arribat al país ni fins quan s'hi quedarà.

L'agost del 2007, l'actor i director nord-americà va passar sis dies a Veneçuela, on va expressar la seva simpatia pel govern i la figura de Chávez. Llavors, Penn va visitar la Villa del Cine, la productora estatal creada per Chávez, que va assegurar que l'actor era un dels nord-americans "que buscaven la veritat", ja que havia viatjat a l'Iraq, l'Iran i Veneçuela per "veure la realitat amb els seus propis ulls, cansat d'escoltar mentides".

Chávez va crear  la Villa del Cine per fer front al que ell anomena "dictadura de Hollywood", a través del foment del cinema estatal i la compra de produccions estrangeres independents.

 

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.