Cultura

Sean Penn agafa un any sabàtic

L'actor ha anunciat que abandona la feina durant un temps per dedicar més temps a la seva família. Renuncia així a protagonitzar dues pel·lícules que tenia emparaulades

Sean Penn necessita respirar una mica. El doble guanyador de l'Oscar acaba de sorprendre la indústria de Hollywood anunciant que abandona la feina durant un temps per dedicar més temps a la seva família.

L'anunci que agafarà un any sabàtic arriba poques setmanes després que una nova crisi amb la seva dona, la també actriu Robin Wright, col·loqués el matrimoni a les portes del divorci. Decidit a salvar la seva relació, l'actor no ha dubtat a al·legar motius personals per deixar a l'estacada dos potents projectes en els quals ja estava confirmat.

El primer era Cartel, una cinta sobre els càrtels de la droga mexicans, on Penn hauria interpretat un pare que fa tot el possible per mantenir fora de perill el seu fill. Segons una informació publicada per The Hollywood Reporter, Universal i Imagini, les productores del projecte ja han anunciat que buscaran un altre actor de primer nivell per substituir Penn.

Més difícil sembla que ho tenen els germans Peter i Bobby Farrelly, que després d'haver aconseguit tirar endavant la seva pel·lícula sobre The three stooges veuen com una de les seves tres estrelles cau del cartell. En aquesta cinta Penn havia de compartir protagonisme amb Benicio del Toro i Jim Carrey.

Ni als Farrelly ni a la Metro Golding Mayer els ha semblat gaire bé la decisió de Penn, que arriba un mes abans d'arrencar el rodatge.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.