Sense - Avui

Clooney i Bardem, els guapos d'Oscar

L’actor espanyol se salta els Goya per poder ser al dinar dels nominats al preuat guardó

Aquest any els més esperats del dinar de nominats als premis Oscar no han estat actrius, sinó actors. George Clooney i Javier Bardem es van endur la majoria dels aplaudiments dels fans que esperaven els candidats a l’hotel Beverly Hilton, on les mesures de seguretat van obligar alguns a pagar una habitació per poder demanar un autògraf als seus ídols.

L’expectació i els focus van ser tot un revulsiu dins la situació de vaga de guionistes, malgrat que l’acte és una trobada totalment informal. Hi ha un dinar, que en aquest cas incloïa amanida de papaia, mango i formatge de cabra, filets de salmó i mousse de xocolata, i una sessió de fotos on Clooney va mostrar novament el seu sentit de l’humor: “Javier m’ha tirat un got de vi a sobre!”, deia del seu col·lega, que, aquest cop, no va xerrar ni per defensar-se de l’acusació ni per explicar per què no va anar a la gala dels Goya.

La causa era evident. Tot i que Bardem havia demanat que li reservessin dues butaques, ni amb l’avió privat que li posava l’Acadèmia espanyola arribava a temps al dinar dels Oscars, on per cert va anar sense Penélope Cruz. A l’actriu la veurem a la Berlinale amb Isabel Coixet. Si triava els Goya, hauria pogut retrobar-se amb la seva excompanya a Mar adentro –i examor mai confirmat–, Belén Rueda, però a Los Angeles va poder compartir jornada amb l’home que el va dirigir a Antes que anochezca, un Julian Schnabel que va tenir la gosadia de presentar-s’hi tal com passegen els milionaris xinesos pels centres comercials de Pequín: en pijama.

Julie Christie, la dama rossa de Doctor Jivago, va estrenar el seu estat de nominada i també el de casada. S’acaba de casar a la Índia amb el seu nòvio de fa 28 anys.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.