Sense - Avui

Hugh Grant dóna suport a la lluita contra el càncer

People

L'actor britànic Hugh Grant ha mostrat el seu costat més solidari en manifestar el seu suport a la lluita contra el càncer, malaltia que va acabar amb la vida de la seva mare. Grant participarà aquesta setmana en el llançament de la campanya que l'organització benèfica "Marie Curie Cancer Care" organitza cada any amb la finalitat de recaptar fons per a investigar el càncer i descobrir nous tractaments de la malaltia.

L'estrella d'Hollywood, de 47 anys, s'ha ofert a col·laborar amb la causa en agraïment per l'ajuda que l'organització va prestar a la seva mare, Fynvola, que va morir el 2001 als 63 anys com a conseqüència d'un càncer de pàncrees.

"La meva mare estava disposada -com sembla ser el cas de molta gent en la seva situació- a morir a casa, i això no hauria estat possible sense ells (Marie Curie Cancer Care)", va dir l'actor en declaracions que publica avui el diari The Daily Telegraph.

Segons l'actor de Quatre bodes i un funeral, la seva mare "sentia molt dolor, es trobava molt feble i necessitava cuidats les vint-i-quatre hores del dia", una situació que les infermeres van afrontar "de manera molt discreta, amb bon humor i, per sobre de tot, amb una sorprenent amabilitat".
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.