Cultura

Hugh Grant podria guanyar deu vegades més del que va pagar per un Warhol

L'actor britànic Hugh Grant podria guanyar deu vegades més del que va pagar per un quadre del nord-americà Andy Warhol si aconsegueix vendre'l en una subhasta que se celebra avui a la sala Christie's de Nova York.

Segons el The Guardian, l'actor va pagar fa sis anys a Sotheby's 2 milions de lliures (uns 2,7 milions d'euros al canvi actual), pel retrat de l'actriu Liz Taylor, una serigrafia d'una sèrie de dotze. Aquest mateix quadre, de 1963, podria reportar-li ara de 17 a 24 milions d'euros.

En paral·lel a aquesta compra-venda, el mercat de l'art observarà d'aprop les subhastes novaiorqueses d'aquesta setmana per veure si s'aconsegueixen nous rècords de vendes o sí pel contrari el globus comença a desinflar-se.

La serigrafia que representa Liz Taylor es basa en una foto fixa de la pel·lícula Butterfield 8, protagonitzada per l'actriu al 1960 i captada en la seva època de màxima popularitat i bellesa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.