Sense - Avui

Harrison Ford assegura que ajuda a casa rentant els plats i fregant el terra

People

L'actor nord-americà Harrison Ford assegura que col·labora amb la seva parella, la també actriu Calista Flockhart, en les feines de la casa, i que renta els plats i frega el terra quan és necessari, a més de recollir el diari cada matí.
El protagonista d'Indiana Jones, que al mes de maig tornarà a la gran pantalla amb la quarta entrega de la saga, The Kingdom of the Crystal Skull, explica la seva vida quotidiana en una entrevista al diari Bild am Sonntag.

L'actor, que assegura que el suposat glamur de la vida de l'actor es limita a la nit dels Oscars, afirma que "no costa gaire" concedir un autògraf a un admirador, però que el "pitjor" de la fama és, sense cap mena de dubte, la presència constant dels fotògrafs. "Mai he firmat en cap lloc que per fer-me actor havia de renunciar a la meva esfera privada", apunta.

A l'entrevista, l'actor, de 65 anys, explica que posseeix sis avions, amb els quals satisfà la seva passió per les altures i la velocitat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.