Cultura

Indiana ja té títol

La quarta entrega es dirà 'Indiana Jones i el Regne de la Calavera de Vidre'

La quarta entrega de les aventures d’Indiana Jones, que s’estrenarà el 22 de juliol de l’any que ve, ja té títol definitiu. Segons va revelar diumenge l’actor Shia LaBeouf a la cerimònia dels premis de videoclip MTV, a Las Vegas, la pel·lícula es titularà Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (Indiana Jones i el Regne de la Calavera de Cristall).

Una nota a la web oficial de la pel·lícula va confirmar oficialment ahir la notícia. Queda desvelat, doncs, un altre secret d’aquesta producció dirigida per Steven Spielberg, que s’ha rodat envoltada del màxim secret. Entre l’escassa informació que s’ha fet pública, hi ha uns quants noms del repartiment confirmats. Harrison Ford, naturalment, encarna el protagonista. Shia LaBeouf (Transformers) interpreta el seu fill, relació que descobriran enmig d’una complicada situació. Altres actors confirmats de la família de LaBoeuf a la ficció són la seva mare (Karen Allen, l’amor d’Indiana Jones a A la recerca de l’arca perduda) i el seu avi patern (John Hurt). També estan confirmats oficialment Cate Blanchett i Ray Winstone.

Pel que fa a l’equip tècnic, David Koepp (Parc Juràssic, Spider-Man) signa el guió; Frank Marshall, productor vinculat als tres films d’Indiana Jones, torna a fer de productor, i Georges Lucas i Kathleen Kennedy comparteixen tasques com a productors executius.

Spielberg i Lucas van tornar a la universitat de Yale per rodar una escena en què els Jones (Harrison Ford i Shia LaBeouf) fugen d’una manifestació. Però se sap ben poca cosa més sobre l’argument. S’ha dit, per exemple, que podria canviar els nazis pels comunistes a la recerca d’alguna relíquia, però no hi ha res segur. Del títol, per exemple, es rumorejava sobre sis possibilitats diferents, i de fet el que ha resultat escollit era una d’aquestses.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.