Cultura

Woody Allen presentarà 'Vicky Cristina Barcelona' a Cannes fora de competició

Cinema

Les últimes pel·lícules de Clint Eastwood, The Changeling, i Steve Sodebergh, Ché, protagonitzada per Benicio del Toro, estaran a la secció oficial del 61è Festival de Cannes, que se celebrarà del 14 al 25 de maig. Fora de competició, s'estrenarà Vicky Cristina Barcelona, de Woody Allen, amb Penélope Cruz, Javier Bardem i Scarlett Johansson, i la quarta entrega d'Indiana Jones, que presentarà Steven Spielberg en persona.
Altres films que optaran a la Palma d'Or d'aquest any són els últims treballs de Wim Winders i dels germans Jean-Pierre i Luc Dardennes, segons ha anunciat aquest dimecres el delegat general del certamen, Thierry Frémaux.

Durant el festival s'ha confirmat que s'estrenarà el documental Maradona, d'Emir Kusturica.

'El cant dels ocells'
D'altra banda i dins la Quinzena de Realitzadors, que té com a objectiu la promoció de directors novells, es comptarà amb la presència del cineasta català Albert Serra, que presentarà el seu últim film, El cant dels ocells.

Serra ja va presentar a Cannes la premiada Honor de Cavallería, una adaptació personal d'El Quixot, de Miguel de Cervantes.

L'últim llargmetratge de Serra, coproduït amb Andergraun Films, és una versió lliure de la història del viatge dels tres Reis Mags a la recerca del Messies, que protagonitzen, una vegada més, actors no professionals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.