Sense - Avui

Inventen un embut per aspiradors que garanteix orgasmes en deu segons

L'americana Joanne Drysdale ha inventat un embut que, acoblat a un aspirador domèstic, és capaç de proporcionar orgasmes a les seves usuàries en només 10 segons. Tal i com revela aquest dilluns el blog Les 400 culs del diari francès Liberation, l'autora, que és mare de tres fills, ja ha començat a comercialitzar el Vortex Vibrations Suction Vacuum Cleaner Vibrator al Regne Unit per un preu de 32,99 lliures (poc més de 40 euros, al canvi actual).

El nou estimulador, que s'acobla a qualsevol aspirador, utilitza el flux d'aire per fer vibrar el clítoris. Segons la seva inventora el seu embut permet gestionar el flux d'aire al gust de cada usuària, tant en intensitat com en velocitat, assegurant bons resultats per a tothom. Tot i això, l'ús de l'aparell s'ha d'utilitzar seguint correctament les instruccions, ja que un ús inadequat podria donar resultats no desitjats. Cada aparell inclou dues unitats, cadascuna amb les seves pròpies prestacions que, segons la web on es comercialitza, permeten variar la intensitat i duració dels orgasmes garantits.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.