Sense - Avui

Deu mil metres quadrats de sexe

Es fan dir Acadèmia del Sexe i de les Relacions Amoroses i des de fa uns mesos tenen a Picadilly, al centre de Londres, el centre Amora, un parc d'atraccions sexuals de 10.500 metres quadrats de superfície.

En aquest recinte, la muntanya russa i el tren de la bruixa han sigut substituïts per un bar amb còctels afrosidisíacs, una botiga amb estris per animar la vida sexual i set sales decorades de color rosa i vermell on es poden deixar enrere els prejudicis i descobrir totes les tècniques amatòries del món.

La doctora Sarah Brewer, directora del recinte, i el seu equip també han volgut, però, que aquest parc temàtic tingui un racó científic. Es tracta del Túnel de l'Orgasme, una sala allargada on es pot descobrir amb detall "tot el que passa en la teva ment i el teu cos abans, durant i després de l'orgasme".

En d'altres punts del recorregut es poden practicar postures sexuals amb ninots de silicona o aprendre a fer massatges a l'anus. Els responsables del recinte organitzen, a més, festes eròtiques en les quals els convidats es relacionen sense vergonya i amb llibertat.

Aquesta setmana, Amora és el centre d'atenció del blog Els 400 culs, publicat al diari parisenc Libération, que la setmana passada ens descobria l'aspirador capaç de provocar orgasmes femenins en deu segons. En declaracions a l'autora del blog, Agnès Giard, la doctora Sarah Brewer assegura: "Com més fas l'amor, més en vols. Com menys fas l'amor, més en vols". Seguint aquesta divisa, se suposa que la visita a Amora permet donar satisfacció a aquest afany de superació permanent.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.