Sense - Avui

Gorbatxov fitxa per Louis Vuitton

El pare de la perestroika, l’home que va liquidar la Guerra Freda, és l’estrella de l’última campanya publicitària de la firma de luxe Louis Vuitton. Mikhaïl Gorbatxov, que ja fa uns anys es va prestar a protagonitzar un anunci de Pizza Hut, cosa que va provocar un gran escàndol al seu país, apareix ara amb una maleta de Vuitton dintre d’un cotxe passant per davant del Mur de Berlín.

Bernard Arnault, patró del grup LVMH, propietari de Vuitton, va explicar ahir que va ser l’exmandatari qui va escollir aquest escenari: “Ell vol ser recordat per haver estat un dels artífexs de la caiguda del mur. És el seu més gran orgull. Nosaltres no ens havíem atrevit a proposar-l’hi”.

Altres fitxatges
Els directius de Vuitton, que també han fitxat la parella de tenistes formada per Steffi Graf i André Agassi, marit i muller en la realitat, i l’actriu francesa Catherine Deneuve, van pensar en Gorbatxov per participar en aquesta campanya publicitària però, segons van confessar ahir, no es pensaven que acceptaria. Finalment, però, el van convèncer a canvi d’una suma important per a la fundació que duu el seu nom i que va crear el 1992. Totes les fotos de la campanya duen la firma de la reputada Annie Leibovitz.

Després de la repercussió d’aquesta última campanya, que tot just s’acaba d’anunciar, Louis Vuitton ja pensa en la següent. I oi que no saben en quin personatge estan pensant? Doncs en Bill Clinton, esclar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.