Societat

Roben en un botiga de Louis Vuitton a Barcelona amb el mètode de l'allunatge

Els Mossos d'Esquadra han confirmat que uns desconeguts han encastat vora les 03.00 hores de la matinada un cotxe contra aquest establiment, que ja ha estat objecte de robatoris similars altres vegades

La botiga de bosses i maletes de luxe Louis Vuitton del carrer Pau Casals de Barcelona ha estat robada aquesta matinada amb la tècnica de l'allunatge, que consisteix a estavellar un vehicle contra l'aparador per poder així entrar pel forat i endur-se tots els articles exposats.

Els Mossos d'Esquadra han confirmat que uns desconeguts han encastat vora les 03.00 hores de la matinada un cotxe contra aquest establiment, que ja ha estat objecte de robatoris similars altres vegades. No obstant, no han volgut donat més detalls, perquè la investigació encara està en curs.

Els estralls de l'allunatge eren evidents aquest matí: vidres trencats per terra i les dues grans columnes de ferro que emmarcaven l'aparador totalment deformades per l'impacte del vehicle.

Els Mossos d'Esquadra van informar el mes d'abril passat de la desarticulació a Barcelona del grup més actiu a Catalunya especialitzat en el mètode de l'allunatge, al qual s'atribuïen uns quaranta assalts amb un botí milionari i que estava integrat per deu persones.

Aquesta banda, que operava en especial a la ciutat de Barcelona i a les comarques del Baix Llobregat i el Maresme, estava dirigida per un jove de 18 anys amb múltiples antecedents.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.