Sense - Avui

Mills no sap jugar a pòquer

Mentre Paul McCartney es busca una altra nòvia, la seva ex ha de buscar-se nous advocats

Heather Mills no sap guanyar les guerres com els bons jugadors de pòquer. No sap amagar les bones cartes amb un somriure fals ni enganyar el contrari quan convé. Immersa en una complexa baralla per aconseguir el divorci de Paul McCartney, no se li ha acudit res millor que anar de televisió en televisió explicant les seves penes amb els paparazzi, criticant la família de l’exbeatle –“Stella era el dimoni”– i assegurant que ell no és tan bona persona com sembla.

“He estat un volcà inactiu durant divuit mesos i ara les meves emocions han esclatat”, ha dit aquests dies de declaracions “catàrtiques”.

L’exmodel volia “netejar el seu nom” i ho ha fet encenent el ventilador en el pitjor moment. Fins al punt que els seus advocats, els mateixos que van defensar Diana de Gal·les en el seu divorci, l’han abandonat. “Li van aconsellar que no parlés de Paul, del seu matrimoni ni de la seva filla però no els ha fet cas; creu que pot donar lliçons als millors advocats del món”, ha dit una font pròxima al bufet a The Sun, un dels diaris que més durs han estat amb Mills.

Els lletrats tenen clar que els intents de guanyar-se el públic presentant-se com una víctima de Paul li poden fer guanyar la simpatia de la gent, però donen armes a la part contrària. Entre altres coses, ha acusat el cantant de no haver-la defensat públicament quan la premsa sensacionalista l’ofenia, l’anomenava caçafortunes i treia a la llum parts fosques del seu passat. “I jo només he fet obres benèfiques durant 20 anys!”, clamava comparant-se amb Lady Di.

Assegura que li va dir que si la protegia es divorciaria de manera “ràpida i dolça”. Com que no ha estat així, ara el que vol és el dret a poder explicar la seva història com vulgui, i això va en contra de la clàusula de confidencialitat que el cantant vol incloure costi el que costi en l’acord de divorci. Mills diu que tot això l’ha dut a la depressió, que rep amenaces de mort i que té un deute de prop de dos milions d’euros amb els advocats... Però li surt a compte?

Mentrestant, Paul es distreu amb una milionària de Nova York que té un pare que va ser acusat de vincular el seu imperi camioner amb la màfia i un ric exmarit republicà que la va ajudar a aconseguir un càrrec en l’Autoritat del Transport. El músic coneix la wasp Nancy Shevell de fa temps, ja que fins i tot el va ajudar a preparar els funerals de la seva dona Linda. O sigui, que no deixem el morbo.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.