Sense - Avui

Paul McCartney pagarà a la seva exdona 103 milions

A més, el músic es farà càrrec de totes les despeses de Beatrice, com l'escola, les mainaderes o la seguretat

L'exBeatle Paul McCartney pagarà a la seva exdona Heather Mills quasi 70 milions de lliures (uns 103 milions d'euros) com a part de l'acord de divorci. Com a mínim, això és el que assegura avui el diari britànic Daily Mail.

Heather, que es va separar del cantant el maig del 2006 després de quatre anys de matrimoni, rebrà una suma inicial de 15 milions de lliures (uns 22,2 milions d'euros) i uns altres 3,5 milions de lliures (uns 5,1 milions d'euros) anuals fins que la filla que tenen en comú, Beatrice, faci els 18 anys. La nena té en aquests moments 4 anys.

A més, el músic es farà càrrec de totes les despeses de Beatrice, com l'escola, els viatges, les mainaderes o la seguretat. D'acord amb la informació, l'exdona de McCartney no rebrà cap propietat del cantant donat que ja té tres habitatges.

El pacte de divorci, que pot convertir-se en el més important de la història legal del Regne Unit, inclourà, sempre segons el Daily Mail, una clàusula que estableix que cap de les dues parts parlarà en públic sobre les raons de la separació.

Heather i McCartney es van conèixer el 1999 en un acte de beneficència, un any després de la mort per càncer de la primera dona del músic, Linda, a la qual havia estat unit 29 anys.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.