Sense - Avui

Un divorci de 31 milions

El jutge fixa les condicions econòmiques de Paul McCartney i Heather Mills anuncia guerra

Després de més d’un any de batalles i judicis i de quatre anys de matrimoni, Paul McCartney i Heather Mills es van tornar a veure les cares ahir al matí al Tribunal Superior de Londres, on el jutge encarregat del cas, Hugh Benett, va decidir la quantitat que l’exbeatle haurà de pagar a la seva exdona: uns 31 milions d’euros. D’aquests, 25 es desemborsaran en efectiu i la resta serà en actius diversos, que podrien ser béns patrimonials del matrimoni. McCartney oferia en un principi 20,1 milions, deu menys dels que finalment s’embutxacarà l’exmodel, que va arribar a reclamar-ne 74. Va ser precisament la manca d’acord de la parella el que ha fet que el jutge acordés les condicions del divorci.

Amb tot, la batalla continuarà als jutjats. Mills, que es defensava sola després d’haver acomiadat els seus advocats, va afirmar en sortir del tribunal que estava “molt i molt contenta” de la resolució però que presentarà avui mateix un recurs d’apel·lació contra la decisió del jutge de difondre detalls del plet. L’exmodel i activista vegetariana també va qualificar d’insuficient l’abonament per part de McCartney d’una paga anual de 44.450 euros per a la manutenció de Beatrice, la filla de 4 anys de la parella. Segons Mills, això obligarà la seva filla a viatjar “en segona classe mentre que el seu pare viatja en primera”.

Qui no va tenir paraules per comentar la sentència va ser el cantant, que va abandonar el tribunal amb molta discreció, acompanyat de la seva advocada, Fiona Shackleton, que també va defensar el príncep Carles quan es va divorciar de Diana. Tot i l’elevada quantitat que ha d’abonar, el cantant continuarà sent un dels músics més rics del món, amb un patrimoni estimat en uns 1.100 milions d’euros.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.