Sense - Avui

La passarel·la 080 Barcelona Fashion arrenca fent front a la crisi

Moda

Des d'aquest dilluns i fins dimecres, el 080 Barcelona Fashion ocupa el Pavelló Italià de la Fira de Barcelona. Durant l'edició d'aquest any –la tercera des de la seva creació–, 21 creadors escollits per un jurat internacional i 6 dissenyadors emergents del Projecte Bressol mostraran les seves creacions de cara a la temporada tardor-hivern 2009/2010.

La novetat d'enguany és el premi 080 Barcelona Fashion a la millor col·lecció, dotat amb 20.000 euros. El secretari general del departament d’Innovació, Universitats i Empresa, Enric Aloy, ha confirmat que aquesta edició comptarà amb un pressupost públic d'1,5 milions d'euros i ha destacat l'increment de la participació privada amb un notable augment dels patrocinadors.

Amb la marxa de la ciutat del Bread&Butter cap a Berlín i en plena crisi econòmica, el 080 Barcelona Fashion inicia la seva tercera edició amb una clara aposta pels dissenyadors catalans –o establerts a Catalunya– i amb intenció de convertir-se en una nova marca de la moda independent i emergent a Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.