Sense - Avui

Sarah Palin ja és àvia

People

Es diu Tripp Easton Mitchell Johnston, va néixer aquest diumenge 28, va pesar 3,3 quilos i ha fet àvia per primera vegada Sarah Palin, la governadora d'Alaska que ara mateix podria estar-se preparant per ser vicepresidenta dels Estats Units si Obama no hagués guanyat les últimes eleccions nord-americanes.

Doncs sí, diumenge passat la filla gran de Sarah Palin, Bristol, de 18 anys, va donar a llum el seu primer fill. El pare de la criatura, Levi Johnson, company de classe de la filla de Palin, va comentar després del part que tot havia anat bé i que tant la mare com la criatura estan en bon estat de salut. També va comentar que la Bristol i ell estan pensant a contreure matrimoni.

La notícia de l'embaràs de Bristol va sacsejar la campanya electoral dels republicans, perquè la jove tenia només 17 anys quan es va fer públic que estava encinta. Aquest embaràs va escandalitzar per la manera com Palin va resoldre'l: el nen s'havia de tenir.

Aferrissada antiavortista, Sarah Palin va presentar la seva filla com un model a seguir en cas d'embarassos no desitjats. Per això la Bristol i el seu company van ser degudament exhibits durant tota la campanya electoral.

Durant la cursa electoral també va xocar la imatge de Bristol Palin fent de mare del seu germà Trig, que té la síndrome de Down. La jove anava tot el dia amb el seu germanet petit de pocs mesos al damunt, atès que sa mare va ser, sens dubte, l'estrella de la campanya del partit de John McCain.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.