Sense - Avui

La filla de Sarah Palin talla amb el seu nòvio i es converteix en mare soltera

People

La filla adolescent de la exaspirant republicana a la vicepresidència d'Estats Units i governadora d'Alaska, Sarah Palin, s'ha separat del seu nòvio Levi Johnston després de tenir un fill junts el desembre passat. L'embaràs de la noia de 18 anys va sortir a la llum pocs dies després que John McCain triés Palin com a candidata a la vicepresidència i va provocar una repercussió mediàtica durant la campanya, per la proximitat de Sarah Palin amb la dreta religiosa del país.

La ruptura, que segons afirma la televisió CNN, ha estat de "mutu acord", confirma els rumors que s'escampaven des de fa dies per internet. La governadora d'Alaska, mare de cinc fills, és una devota cristiana que s'oposa a l'avortament i defensa l'abstinència com a únic mètode de control de la natalitat. En un comunicat emès per la seva oficina de campanya, la governadora i el seu marit van declarar-se llavors "orgullosos de la decisió de Bristol de tenir el seu bebè" i "encara més orgullosos" de convertir-se en avis. 

La jove va afirmar el mes passat en declaracions al canal de televisió Fox News que pensava casar-se amb Johnston quan tots dos acabessin els seus estudis de secundària. Bristol va afirmar llavors, responent a una pregunta sobre els mètodes anticonceptius, que no volia entrar en detalls i es va limitar a dir : "Tothom hauria de practicar l'abstinència, però això no és gens realista". També va afegir que esperava convertir-se en una activista contra els embarassos d'adolescents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.