Sense - Avui

Les càmeres estimen Sarah Palin

Comunicació

L'atractiu mediàtic de Sarah Palin ha despertat l'interès de Hollywood, on ja s'especula amb el futur televisiu de la candidata republicana a la vicepresidència dels Estats Units, segons ha informat el canal MSNBC.

Davant els elevats índexs d'audiència que han aconseguit programes on hi ha aparegut la governadora d'Alaska, productors i agents de la indústria de l'espectacle han començat a valorar la possibilitat de temptar Palin, de 44 anys, per a que continuï en la petita pantalla i deixi en un segon pla la seva carrera política.

Entre els seus possibles treballs a la televisió hi ha la presentació d'un programa de varietats de l'estil del que dirigeix la popular Oprah Winfrey, un espai de debat amb caràcter informatiu, i fins i tot algú ha arribat a suggerir un reality sobre la seva família titulat The Palins.

Amb la seva irrupció a la campanya electoral, la governadora d'Alaska ha acaparat l'atenció de la premsa i ha suposat un cop d'efecte per al partit republicà, i s'ha convertit en objecte de paròdia a la televisió. La imitació feta per l'actriu Tina Frey al programa Saturday Night Live (SNL) va donar la volta al món i la pròpia Palin va acabar per assistir diumenge passat al programa de la cadena NBC, on va mostrar la seva capacitat per a desenvolupar-se davant les càmeres.

L'aparició de l'autèntica Palin a SNL va convocar 14 milions d'espectadors davant el televisor, el millor resultat d'aquest espai des de 1994.

"Qualsevol persona del negoci que vegi els números cada vegada que ella apareix en pantalla diria que Sarah Palin seria genial per a un programa. La passió que genera en les dues direccions, amor i odi, fa que la gent de la televisió imagini grans índexs d'audiència", ha assegurat el productor Steve Friedman.

Al marge del resultat electoral del 4 de novembre i del futur de Palin, alguns executius de Hollywood ja han mostrat la seva intenció de realitzar una pel·lícula biogràfica de la política republicana, encara que el projecte no està definit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.