Política

Aval judicial a la investigació a Palin per abús de poder

Món

El Tribunal Suprem d'Alaska va rebutjar dijous els recursos d'un grup de legisladors republicans per frenar la investigació per presumpte abús de poder contra la governadora de l'Estat i candidata a vicepresidenta, Sarah Palin. Les sospites se centren en la destitució del cap de Seguretat Pública, Walt Monegan, suposadament per la seva negativa a acomiadar l'excunyat de Palin que estava en procés de separació de la germana de la governadora. Palin ha negat en dues declaracions les acusacions i un grup de legisladors republicans va recórrer contra l'obertura del procés.

La sentència del Tribunal Suprem d'Alaska dóna llum verda a la difusió d'un informe del Consell Legislatiu d'aquest Estat que s'havia de fer públic ahir. Per contrarestar les possibles crítiques a la número dos de John McCain, l'equip de campanya republicà va divulgar ahir el seu propi informe en què defensa l'actuació de Palin. Els republicans insisteixen que l'acomiadament de Monegan va ser per una disputa pressupostària i acusen els demòcrates d'utilitzar el cas amb fins polítics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.