Sense - Avui

Debbie Rowe demanarà la custòdia dels seus dos fills

El departament antidroga dels EUA també investiga el cas Jackson per l’aparició de potents narcòtics

El cas Jackson s’està convertint en la història de Penèlope, que desfeia de nit el teixit de cosia de dia. Si un dia s’especula amb el nom de Neverland com a centre funerari, l’endemà es desmenteix; si es donen dades de l’autòpsia, al cap d’unes hores ja es qüestionen... Res és segur fins que no parlen els protagonistes, i a vegades ni així hi ha garanties. Ara en tenim una nova prova. Debbie Rowe, la dona que va parir els dos fills grans de Jackson, la mateixa que fa uns dies havia dit que no tenia cap intenció de reclamar la custòdia dels petits perquè després del divorci no havia tornat a tenir-hi cap contacte, ara afirma a la NBC que lluitarà judicialment per aconseguir-la.

L’antiga infermera, que es va deixar inseminar per fer un “favor” a Jackson, va explicar al sensacionalista News of the World que el semen no era de l’artista, que mai van mantenir relacions sexuals i que li havia ofert el seu ventre com si fos un recipient. Assegurava que li van pagar per fer-ho “i he continuat amb la meva vida. No tornaré a veure els meus fills”.

Després d’aquesta contundència hi ha hagut novetats econòmiques. El testament que Jackson va deixar el 2002, i que de moment sembla el definitiu, estipula que s’exclogui Debbie Rowe de l’herència. L’exdona del Rei del Pop (amb qui es va casar quan estava embarassada de sis mesos) va reclamar la custòdia dels nens el 2005 i, malgrat que la justícia li donava la raó, finalment va arribar a un acord econòmic amb Jackson i hi va renunciar. S’ha publicat que el cantant li havia de passar 60 milions de dòlars en nou anys, que encara no han prescrit. Per tant, no es poden descartar els motius econòmics en aquest canvi de parer, però Rowe assegura a la NBC que s’estima “molt” els petits Prince Michael I i Paris. Assegura que està molt enfadada amb els que aquests dies han afirmat que ella no és la mare biològica dels nens i està disposada a fer-se les proves d’ADN.

La infermera del rei del pop durant els vuitanta diu també que demanarà una ordre d’allunyament contra el pare de l’artista. Igualment es mostra preocupada per la conseqüència que tindria la separació dels nens del seu germà petit, nascut d’una mare desconeguda per al gran públic. Actualment els nens estan en mans de la matriarca del clan, l’àvia Katherine, que en té la custòdia temporal per decisió judicial. També el cantant va deixar dit al seu testament que fos ella l’encarregada de la seva atenció, i en cas de decés, Diana Ross. Però experts juristes creuen que Rowe tindria bastantes possibilitats d’arrabassar-li la custòdia definitiva.

Un altre front obert en el cas Jackson és el de les causes de la mort del cantant, que cada cop semblen més lligades al consum de narcòtics. La policia de Los Angeles va requisar dues bosses de medicaments de la casa on residia Jackson i, segons la web TMZ, s’hi va trobar un potent anestèsic, Propofol, que podria haver-li causat la parada cardíaca. Ahir el departament antidroga dels Estats Units (DEA) es va afegir a la investigació mentre es continua especulant amb el lloc del funeral. Podria ser el pavelló Staples Center, on juguen els Lakers.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.