Sense - Avui

Pe i Bardem, amor a Barcelona

La parella passeja i dina a la ciutat que va donar nom al film on va néixer el seu idil·li, dos anys després del rodatge de Vicky Cristina Barcelona

Penélope Cruz i Javier Bardem passegen aquests dies el seu amor (que alguns van donar per mort abans de temps) per Barcelona aprofitant que l’actor treballa en la postproducció de Biutiful, el film de González Iñárritu que va rodar a la ciutat, i que la madrilenya encara no ha començat la promoció de Nine. La parella s’ha pogut reunir i gaudir de passejades i de bons dinars, com el que ahir van fer a la Torre d’Altamar, el restaurant que hi ha a dalt del telefèric del passeig de Borbó, amb magnífiques vistes sobre el port, i que tots dos ja coneixien (però per separat). Reacis a ser retratats per la premsa, en veure càmeres Cruz i Bardem es van negar a sortir pel telefèric perquè un amic els havia vingut a recollir. Això sí, a la sortida l’actriu, que vestia molt informal, es va tapar la cara amb la ma.

La parella, que va menjar molt suau, va arribar a un quart de quatre i sortien del local passades les cinc. La protagonista de Vicky, Cristina, Barcelona (la pel·lícula que va rodar fa dos estius a la ciutat i que la va unir a Bardem) va demanar coca de recapte i pop i l’actor amanida i lluç del Cantàbric. Van compartir les postres i no van prendre vi.

Les últimes imatges dels actors abans d’aquestes van ser a Alemanya, a Ratisbona, als voltants de la clínica de rehabilitació on Bardem es recuperava de l’operació de l’hèrnia discal que es va fer precisament en el rodatge barcelonès de Biutiful. Cruz el va acompanyar i segons els presents la parella es comportava de manera “molt normal”. Ahir l’actriu tenia motius per no somriure gaire, ja que el seu representant acabava de desmentir les suposades declaracions seves que obren la revista britànica Psychologies del mes d’agost, i estudia emprendre accions legals. Segons el magazín, Pe assegura que té tendència a ser sobreprotectora amb els seus amics i la seva família, que necessita “disciplina” per deixar de preocupar-se, que la primera setmana de rodatge sempre pensa que la poden “acomiadar” i que el dia que es posi a tenir fills vol que sigui “el millor projecte de la seva vida”.

Mentre la parella gaudia del seu menú sense alcohol, el propietari del restaurant, Óscar Manresa, participava d’un tour homenatge al Tour amb altres cuiners i someliers pedalejant per diferents cuines de Barcelona (El Velódromo, el Gaig, el Via Véneto...) que va acabar amb un dinar al Rías de Galicia. L’empresari acaba d’inaugurar una altra proposta gastronòmica molt temptadora. Es tracta del Kuai, 12.000 metres quadrats de restaurant i terrassa a Gavà Mar especialitzats en tapes i racions en miniatura amb barbacoa a l’aire lliure.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.