Cultura

Javier Bardem i Penélope Cruz han estat nominats als Globus d'Or per 'Vicky Cristina Barcelona'

Cinema

L'actor Javier Bardem ha estat nominat al Globus d'Or en la categoria de millor actor de comèdia i l'actriu Penélope Cruz ho ha estat en la categoria de millor actriu secundària, ambdós pels seus papers a la pel·lícula que Woody Allen va rodar a Barcelona. Els personatges d'un pintor de moral flexible i d'una pintora turmentada els ha valgut als dos artistes optar a un guardó considerat pels crítics com l'antesala dels Oscar.

D'aquesta manera Vicky Crsitina Barcelona optarà com a mínim a quatre nominacions, posant en qüestió les nombroses crítiques que van assenyalar-la en ser estrenada com el pitjor film del famós realitzador novaiorquès. I és que la cinta, gravada entre Barcelona i Astúries, competirà a més pel guardó en la categoria de millor comèdia cinematogràfica de l'any i en la de millor actriu de comèdia, al qual opta Rebecca Hall.

Les quatre candidatures d'aquest film estan igualades en nominacions per "El lector", "The Revolutionary Road" i "Slumdog Millonaire". Una nominació menys tenen: "El curioso caso de Benjamin Button", "La duda" i "El desafío: Frost contra Nixon".

La llista de candidats per la 66a edició dels Globus d'Or s'ha conegut a Los Àngeles en un breu acte presentat pels actors Brooke Shields, Elizabeth Banks, Terrence Howard i Rainn Wilson juntament amb Jorge Cámara, president de l'Associació de Premsa Estrangera de Hollywood, organisme que concedeix els guardons.

La gal·la se celebrarà l'11 de gener i tindrà com escenari l'hotel Beverly Hilton de Los Àngeles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.