Cultura

'Vicky Cristina Barcelona' ja ha recaptat tres milions a l'Estat espanyol

L'última pel·lícula de Woody Allen, Vicky Cristina Barcelona, rodada a Barcelona, ha recaptat tres milions d'euros en els seus cinc primers dies d'exhibició a l'Estat espanyol, durant els quals ha reunit 500.000 espectadors, segons ha informat avui la distribuïdora.

Després del seu pas pel festival de Sant Sebastià, la pel·lícula es va estrenar divendres passat, 19 de setembre, amb un repartiment encapçalat per Javier Bardem, Patricia Clarkson, Penélope Cruz, Kevin Dunn, Rebecca Hall, Scarlett Johansson i Chris Messina.

Vicky Cristina Barcelona, produïda per Mediapro i Gravier Productions, en associació amb Antena 3 Films, narra la història de dues joves nord-americanes que arriben a Barcelona per passar les seves vacances d'estiu. A la ciutat coneixen Juan Antonio, un atractiu pintor d'origen asturià i establert a Catalunya que encara manté una relació amb la seva temperamental exdona, María Elena.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.