Sense - Avui

El metge de Michael Jackson parlava per telèfon mentre el cantant agonitzava

El va deixar sol després de subministrar-li un anestèsic per respondre una trucada i quan va tornar a l'habitació ja no respirava

El metge personal de Michael Jackson, Conrad Murray, es va distreure parlant per telèfon després de subministrar l'anestèsic Propofol al cantant i quan va penjar va descobrir que no respirava.

Segons informa el diari Los Angeles Times, hores abans de la mort de Jackson, el 25 de juny, el metge li va injectar el fàrmac, tal i com havia fet anteriorment sense que l'artista patís complicacions, i va decidir abandonar l'habitació per respondre una trucada.

Quan va tornar, Murray va veure que el cantant havia entrat en parada cardiorespiratòria i va intentar reanimar-lo, segons ha explicat un testimoni de fonts pròximes a la investigació consultades pel diari.

Murray, de 51 anys, s'havia convertit en el metge de Jackson al maig amb una sou de 150.000 dòlars mensuals, i sense saber, segons ha explicat, en concret en què consistia la seva feina.

El doctor, eix de la investigació sobre un possible cas d'homicidi accidental en la mort de Jackson, va explicar a a la policia que la nit abans de la mort de l'artista havia arribat cansat dels assajos dels concerts que havia de celebrar a Londres i que li costava dormir. Per combatre l'insomni, Jackson portava una dècada utilitzant propofol.

Segons el rotatiu, l'autòpsia, que encara no ha estat feta pública, mostra que les quantitats de Propofol en l'organisme de l'artista no serien suficients per explicar la seva mort. A la sang de Jackson també s'hi han trobat altres drogues que requereixen recepta mèdica, com ansiolítics, que combinades amb l'anestèsic hauria augmentat els seus efectes.

La policia tracta de trobar ara documents que vinculin Murray amb aquestes altres substàncies per provar el grau de responsabilitat del metge en els fets.

Murray va adquirir legalment Propofol, medicament utilitzat únicament en hospitals, d'una empresa farmacèutica a Las Vegas.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.