Comunicació

La nit electoral a les teles

Núria Solé, Joan Carles Peris i Josep Cuní presenten l'especial de TV3 que començarà poc abans de les vuit

A les vuit, TV3 difondrà el sondeig i a partir de les nou seguirà l'escrutini

TV3 i el 3/24 oferiran al llarg de tot el dia avanços i emetran simultàniament a la nit un gran especial de més de quatre hores i mitjana amb motiu de les eleccions municipals del 2011. L'especial començarà a les 19.55 h, cinc minuts abans del tancament dels col·legis, i estarà en antena fins al voltant de dos quarts d'una. El primer plat fort de la nit serà a les vuit amb la difusió del sondeig que TV3 i Catalunya Ràdio han encarregat a l'empresa Ipsos sobre els resultats a les quatre capitals catalanes. A partir de les nou hi haurà el seguiment de l'escrutini, amb la sobreimpressió en pantalla dels resultats a tots els municipis i gràfics en 3D dels resultats a les 42 capitals de comarca. També hi haurà gràfics per als nous parlaments escollits al País Valencià, les Illes Balears i Madrid. Núria Solé i Joan Carles Peris seran els encarregats de les dades, mentre que Josep Cuní s'ocuparà de la taula d'analistes, en què hi haurà Joan Ferran (PSC), Oriol Pujol (CiU), Joan Ridao (ERC), Jorge Fernández Díaz (PP) i Jordi Guillot (ICV-EUiA). Com és habitual, les dades i l'anàlisi compartiran protagonisme amb les connexions per seguir les primeres reaccions dels líders polítics.

Televisions espanyoles

TVE i Antena 3 són les úniques grans cadenes que oferiran especials. Serà a les nou. A TVE amb Ana Blanco i Pepa Bueno i María Casado, i a Antena 3, amb Matías Prats, Gloria Lomana i Roberto Arce.

Ampli seguiment també a les ràdios

L'especial conjunt de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació, conduït per Manel Fuentes, començarà a les set de la tarda i acabarà a mitjanit. S'informarà dels resultats de tots els municipis, amb emissió des de l'estudi de Barcelona i des dels centres territorials de Catalunya Ràdio a Girona, Lleida i Tarragona. També inclourà el sondeig conjunt amb TV3 i combinarà les dades i reaccions amb tertúlies, primer de polítics i després d'analistes.

RAC 1 emetrà a partir de les sis un especial d'El món a RAC1 amb Jordi Basté, en què s'apostarà per l'anàlisi, però sobretot pel seguiment instantani dels resultats. També inclourà reaccions d'arreu del país.

La cadena SER oferirà des de les vuit un especial de quatre hores amb Carles Francino, en què cada mitja hora es desconnectarà perquè les emissores locals i regionals informin de cada zona. Pel que fa a la COM, Jordi Duran conduirà l'especial a partir de les vuit en què hi haurà dues taules rodones i connexions arreu del país.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.