Comunicació

Marxa al Bartolo per a exigir la tornada del senyal de TV3

Coincideix amb la pujada al cim d'aquesta muntanya de la Flama de la Llengua Catalana

Acció Cultural del País Valencià i la plataforma Sense Senyal continuen duent endavant actes reivindicatius de la tornada del senyal de TV3, previs a la manifestació convocada a Castelló per al dissabte dia 18. Així, aquest diumenge, 12 de febrer, han previst dur a terme una pujada reivindicativa al Bartolo, on es troben les instal·lacions que feien possible l'arribada del senyal d'aquest canal televisiu.

L'acte es durà a terme coincidint amb la pujada al cim d'aquesta muntanya de la Flama de la Llengua Catalana, que els Centres Excursionistes de Benicàssim i Castelló duran a terme per tal de rebre aquesta Flama a les comarques castellonenques.

L'eixida d'aquesta pujada tindrà lloc a les 9 del matí, des de davant de l'església de Benicàssim; aproximadament a les 11 hores arribarà al davant del convent dels frares del Desert; i cap a les 12 està prevista la seua arribada al cim.

Des d'Acció Cultural i Sense Senyal s'invita a participar-hi totes aquelles persones que es vulguen sumar a la reivindicació de TV3, alhora que participen en l'acte de benvinguda a la Flama de la Llengua.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.