Comunicació

Eugeni Sallent és nomenat nou director de TVC

El Consell de Govern de la CCMA l'ha designat a proposta del president de l'ens, Brauli Duart, sense cap vot en contra

Sallent ha dirigit el grup d'emissores del Grup Godó des de 1999

Eugeni Sallent ha estat nomenat aquest dimecres nou director de Televisió de Catalunya (TVC) en substitució de Mònica Terribas.

El fins ara director general de RAC 1 ha estat designat pel consell de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), sense cap vot en contra, a proposta del president de l'ens audiovisual, Brauli Duart.

El Consell de Govern de la CCMA també ha volgut agrair i reconèixer la tasca de Terribas, que ha estat al capdavant de TVC en els últims quatre anys, segons destaca l'ens en un comunicat.

En declaracions recollides per TV3, el nou director de la televisió pública catalana ha assegurat que el seu “objectiu és continuar defensant” un model que ha portat TVC a ser un referent de qualitat. En aquest sentit, ha apostat per “optimitzar els recursos” disponibles per aconseguir-ho en un context d'austeritat econòmica.

Sallent ha dirigit des del 1999 l'empresa Radiocat XXI, que gestiona les emissores radiofòniques del Grup Godó RAC 1 i RAC 105. Des de 2010 també ha presidit la productora de televisió Nova Veranda.

Entre el 2003 i el 2010 va presidir l'Associació Catalana de Ràdio (ACR), que integra les emissores comercials privades catalanes. Del 1995 al 1999 va ocupar la gerència del Grup d'Emissores Catalunya Ràdio.

El 2010 va rebre el III Premi Quim Regàs de Periodisme en reconeixement a la seva trajectòria professional.

Eugeni Sallent (Sabadell, 1962) és Llicenciat en Informàtica per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Direcció d'Empreses per l'EADA.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.