cultura

música

gira

Sopa de Cabra tanca el cercle a Cadaqués i a Portalblau

El grup gironí iniciarà el 27 de maig a la carpa del Circ Cric una gira que clourà a la tardor, abans de tornar a la reserva

Sopa de Cabra serà el cap de cartell del festival Portalblau de l'Escala en el seu desè aniversari i també actuarà al Festival de Cadaqués dins la gira Sopa de Cabra tanca el cercle, una gira curta que començarà el dia 27 de maig amb un concert “molt especial i irrepetible” a la carpa del Circ Cric, al Montseny, i acabarà la tardor vinent, després que el grup gironí actuï també al Canet Rock i el Mirabet Rock, entre altres festivals. Tres anys després de tornar als escenaris, Sopa de Cabra tornarà a la reserva “sense data de retorn clara”.

A Portalblau, Sopa de Cabra hi actuarà el divendres 28 de juliol, en un concert amb el públic a peu dret que tindrà lloc a l'àgora grega de les ruïnes d'Empúries (22.30 h, 25 i 30 euros). A Cadaqués, el grup tocarà en un altre marc incomparable, l'olivar de Sa Conca, el dilluns 14 d'agost (21 h, 30, 35 i 40 euros). En el concert del Circ Cric, per a només 500 persones, el grup també té previst complementar l'espectacle amb elements tradicionals del món del circ. En aquesta gira el grup també visitarà novament les Balears i actuarà a València després de molts anys de no fer-ho. A Sopa de Cabra tanca el cercle, el grup hi presentarà un nou espectacle basat en els seus grans èxits.

“Estem molt còmodes dalt de l'escenari i el públic ha respost molt bé”, diu Gerard Quintana sobre aquesta gira que dona continuïtat a la del seu trentè aniversari. “Sopa de Cabra viu un dels seus millors moments, perquè tenim la maduresa i la il·lusió”, afirma Josep Thió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia