Cultura

Torna 'Mujeres desesperadas' a La 2

Orson Hodge es convertirà en un personatge imprescindible en la nova edició

Mujeres desesperadas torna a la televisió, però canvia de dia, hora i de canal. A partir d'ara, la producció, que s'ha convertit en la més vista des de Urgencias, s'emetrà cada dimecres a les 21 hores per La 2.

En aquesta tercera temporada hi haurà una boda, un divorci, una disputa per un home, un terrible enigma i una nova mort. Orson Hodge, interpretat per l'actor Kyle Maclachlan, que va començar a la sèrie al final de la segona temporada, es convertirà en un personatge imprescindible en la nova edició protagonitzant misteris i històries d'amor.

Des que es va estrenar al 2004, aquesta sèrie ha aconseguit sis premis Emmy, tres Globus d'Or, tres premis del Sindicat Americà d'Actors i un Premi Prims a la millor comèdia de televisió.

Creada i produida per Marc Cherry, Mujeres desesperadas mostra la vida dels habitants del barri nord-americà de Wisteria Lane a través de la mirada de les seves protagonistes femenines. Els temes principals són la família, el sexe, les relacions personals i les xafarderies entre veïns sempre tractats en clau d'humor i molta ironia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.