Cultura

TV3 marca un gol amb 'Herois'

La sèrie de superherois anònims, l'èxit de l'any als EUA, s'emet els dimecres a les 21.40h del vespre

Televisió de Catalunya estrena avui, dimecres, a les 21.40h la sèrie Herois, la sèrie més popular de la temporada televisiva als EUA, una barreja de còmic, cinema fantàstic i premonicions apocalíptiques. Amb l'estrena d'Herois TV3 pot assolir un èxit d'audiència si la sèrie captiva els teleespectadors catalans tant com ha captivat als gairebé quinze milions de nord-americans que la segueixen setmanalment, als quals cal afegir els molts milers d'espectadors que visionen els episodis descarregant-los a través de la xarxa Internet.

Herois és una sèrie de ficció protagonitzada per un grapat de superherois que viuen amb perplexitat la consciència dels seus poders, i que a poc a poc van coincidint enduts per les circumstàncies que teixeixen el fil argumental d'aquesta producció de la NBC.

A Herois no només hi ha un superheroi sinó molts, i la seva cooperació els reforça, tot i que això només se sap a mesura que la sèrie evoluciona. D'entrada, els primers capítols presenten els personatges protagonistes, amb una força narrativa prou excitant perquè la curiositat t'empenyi a veure'n el següent. D'això es tracta, i TV3 s'ha anotat el gol d'estrenar-la en català al nostre país.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.